FOTO Șefa Secției de Boli Infecțioase Botoșani, după ce a fost decorată de președintele României: Sunt mândră că am ocazia să vă reprezint la cel mai înalt nivel

Șefa Secției de Boli Infecțioase din Botoșani a fost decorată, miercuri, de 1 Decembrie, cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler de președintele României, Klaus Iohannis. Valentina Morcov a transmis un mesaj prin care a mulțumit întregii echipe cu care lucrează în cadrul unității spitalicești.

Sunt mândră că am ocazia să vă reprezint la cel mai înalt nivel! Formăm împreună o echipă minunată care și-a format un renume pe măsură! Vă mulțumesc pentru dedicarea cu care vă faceți datoria! Împreună facem cinste aceste secții!”, spune Valentina Morcov.

Totodată, de aceeași decorație are parte și medicul Claudia Malancea, șef al ATI la Spitalul Județean ”Mavromati”. În decretul semnat de președintele Klaus Iohannis se precizează că aceste distincții au fost acordate „în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de Covid – 19”.

One thought on “FOTO Șefa Secției de Boli Infecțioase Botoșani, după ce a fost decorată de președintele României: Sunt mândră că am ocazia să vă reprezint la cel mai înalt nivel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *