Mihaela Huncă, îndemn de Ziua Națională a României: Să ne amintim de sacrificiul străbunilor noștri care au realizat Marea Unire trecând prin încercări mai mari decât noi acum

Președintele organizației județene a PRO România, prof. Mihaela Huncă, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României:

„1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii.
Să ne amintim de sacrificiul străbunilor noștri care au realizat Marea Unire trecând prin încercări mai mari decât noi acum: au fost războaie și sute de mii de vieți pierdute.
Să învățăm din eroismul și unitatea lor pentru că, numai uniți, numai împreună putem rămâne sănătoși pentru a clădi un viitor bun copiilor noștri! Urez tuturor românilor, fie că trăiesc între granițele țării, fie că trăiesc în afara României, ca 1 Decembrie 2021 să le aducă numai gânduri bune, iar speranțele lor și planurile făcute pentru anii ce vor urma să fie încununate de succes!
La mulți ani tuturor românilor și celor ce iubesc România!”

One thought on “Mihaela Huncă, îndemn de Ziua Națională a României: Să ne amintim de sacrificiul străbunilor noștri care au realizat Marea Unire trecând prin încercări mai mari decât noi acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *