Autoritățile botoșănene au modificat ora de începere a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României

Ziua Națională a României va fi marcată la Botoșani începând cu ora 11.00, anunță Instituția Prefectului. Inițial, ora de începere a manifestărilor din Centrul Vechi al municipiului Botoșani a fost 10.00.

Instituția Prefectului – Județul Botoșani, informează că, în baza măsurilor organizatorice dispuse la nivelul Ministerului Apărării Naționale, ceremonia militară din municipiul Botoșani, organizată cu ocazia Zilei Naționale, va începe la ora 11.00”, este anunțul făcut de Instituția Prefectului.

Manifestările, care au loc în Piața 1 Decembrie din Centrul vechi cu prezența publicului, vor începe cu intonarea Imnului Național Anul acesta, solistele Loredana Călin, Alina Huțu, Petronela Rusu, Elena Mândrescu și patru instrumentiști ai Orchestrei ”Rapsozii Botoșanilor” vor interpreta Imnul Național.

De asemenea, va avea loc un ceremonial religios, după care vor urma alocuțiunile autorităților. Manifestările se vor încheia cu depuneri de coroane. Ca și la celelalte manifestări, nu va defila garda de onoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *