Monden! Cântăreața din Botoșani, care sparge topurile muzicale din România, s-a împăcat cu milionarul celebru

După mai multe luni în care au stat despărțiți, iată că soarele răsare din nou pe strada lor. Vorbim chiar despre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, ambii originari din județul Botoșani, care au decis să-și mai dea o șansă în iubire.

Cei doi s-au împăcat, iar anunțul fericit a fost făcut chiar de tânărul afacerist pe pagina sa de socializare. Sebastian Dobrincu a publicat o fotografie în timp ce se săruta cu patos cu Ioana Ignat, dar a ținut să adauge și o descriere pe măsură.

„Un norocos și a lui jumătate”, a scris Sebastian Dobrincu în dreptul fotografiei.

Reacțiile nu au încetat să apară, iar o mulțime de fani au ținut să-i felicite pe cei doi pentru că s-au împăcat și că în sfârșit sunt din nou fericiți unul lângă altul.

Ioana Ignat a vorbit ”fără perdea” despre momentele grele pe care le-a avut de suferit din cauza unei despărțiri. Vedeta a mărturisit că a trebuit să traverseze clipe destul de complicate, să înțeleagă că viața merge înainte și să se poată ridica cu capul sus.

Acesta a fost nevoită să treacă prin multe stări, însă acum e fericită și împlinită în brațele tânărului milionar Sebastian Dobrincu.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *