Un bărbat, care trebuia să stea în carantină, prins cu o prostituată la o pensiune

Un bărbat din judeţul Olt care nu a respectat carantina în urmă cu o săptămână şi a fost prins într-o pensiune din Arad, după ce o prostituată a sunat la 112, a fost amendat a doua oară cu 3.000 de lei pentru că a fost găsit de jandarmi pe stradă. Un echipaj de la Jandarmeria Arad l-a prins pe bărbat în zona gării din oraş.

“Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare. Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare şi s-a constatat şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip ‘coronavirus asociat’ este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu”, a informat, duminică, Jandarmeria Arad.

În urmă cu o săptămână, bărbatul de 33 de ani din Olt, care s-a întors recent dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat, a fost prins după ce o prostituată a sunat la 112 nemulţumită că nu s-a înţeles cu el la suma de bani pe care urma să o primească.

Sursa: Observatornews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *