VIDEO Momente emoționante la o școală din Botoșani cu prilejul Zilei Naționale. Cu câtă bucurie au sărbătorit micii românași

Copilașii de la Școala „Tiberiu Crudu” din comuna Tudora au sărbătorit Ziua Națională în ultima zi de școală, înainte de mini-vacanța de 1 Decembrie. Îmbrăcați în ținute tradiționale, micii românași s-au bucurat de momente dedicate zilei de 1 Decembrie alături de învățătoarea Ondina Rotundu. Lor li s-a alăturat și primarul comunei, Constantin Cocoreanu, mândru de micuții patrioți.

Copiii de clasa a IV-a au început evenimentele cu o șezătoare la care au citit sau recitat poezii patriotice, apoi au făcut o horă tradițională și au finalizat în stilul lor copilăresc: cu o eliberare de baloane colorate în galben, roșu și albastru.

„Astăzi, 26 noiembrie, am dat veste și contur acestui eveniment ce se apropie, Ziua Națională a României. Copiii, purtători de puritate și inocență, au retrezit sentimentul patriotic. Mândră de ai mei românași! La mulți ani, România! La mulți ani, români”, a precizat învățătoarea Ondina Rotundu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *