Se fac angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări posturile scoase la concurs fiind atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare.

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată – PNCCF, până la 31.12.2023, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de consilier grad IA, în cadrul Serviciului cadastru – Biroul înregistrare sistematică. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat IV – nivel calificare electrician. Vezi aici conditiile!

Agenția Națională Antidrog din subordinea Ministerului Afacerilor Interne organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post de inspector de specialitate gr. III. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (20.12.2021 – 12.04.2023), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist, S.I. Vezi aici conditiile!

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: dulgher- Formația de lucru Dorohoi Cal ALB. sudor – Formația de lucru Sitna. Vezi aici conditiile!

Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer (microbuz școlar) . Vezi aici conditiile!

Administraţia Bazinală de Apă Prut – Bârlad din Iaşi organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, după cum urmează:: inginer, din cadrul Biroului exploatare lucrări, SGA Botoșani. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *