Valeriu Iftime, anunț de ultimă oră cu privire la contractul lui Marius Croitoru la FC Botoșani

Valeriu Iftime a anunțat că s-a înțeles cu Marius Croitoru pentru prelungirea contractului până în 2024, iar de la Botoșani ar putea pleca Hervin Ongenda, fotbalistul francez care are oferte din străinătate.

Marius Croitoru și-a prelungit contractul cu FC Botoșani

Cel mai longeviv antrenor al Ligii 1, Marius Croitoru, în funcție la FC Botoșani din vara anului 2019, tocmai și-a prelungit contractul cu gruparea moldavă. Anunțul a fost făcut de patronul echipei, Valeriu Iftime, care se declară încântat de continuarea colabărării cu antrenorul care a fost și pe lista FCSB-ului.

„Marius e antrenorul Botoșaniului până în 2024. Obiectivele de performanță le vom fixa an de an în funcție de diferiți parametrii, de buget, de situația generală a fotbalului românesc, dar vrem să devenim o echipă abonată la play-off. Am fost acolo în ultimele două sezoane, vrem să continuăm tradiția. Nu a cerut absolut nimic în plus financiar, va fi la nivelul din actualul sezon. E un salariu OK, cu sistem de bonusare, nu ajunge la nivelul CFR Cluj sau FCSB, dar cred că e printre cele mai bune din Liga 1. Oricum, chiar Marius a spus că acceptă orice contract cu mine, îi trec ce sumă vreau și mergem mai departe. Avem încredere unul în altul”, a spus Valeriu Iftime, conform playsport.

Hervin Ongenda ar putea pleca de la FC Botoșani

Hervin Ongenda a fost pe lista celor de la FCSB și patronul Gigi Becali s-a declarat un fan al fotbalistului francez, însă nu a reușit să ajungă la un consens cu Valeriu Iftime pentru transferul acestuia.

Acum, conducătorul echipei moldovene anunță că Ongenda ar putea pleca într-un campionat din Asia.

„Am deja o propunere concretă printr-un impresar, cu sume, cu date clare, am propus și eu o anumită pretenție financiară. Vom vedea unde ajungem în săptămânile următoare, că nu e încă grabă. Mai e până la mercato din iarnă”, a mai punctat patronul moldovenilor.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *