Post scos la concurs de Jandarmeria Botoșani. Cum poți aplica pentru angajare

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani organizează concurs în vederea încadrării unui post vacant de personal contractual (muncitor calificat IV-I) în cadrul Serviciului Logistic – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului. Dosarul de concurs poate fi depus personal de către candidați până la data de 14.12.2021, ora 14.00, la Biroul Resurse Umane din cadrul inspectoratului, cu sediul în municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr. 110 – 112, potrivit unui comunicat al IJJ Botoșani.

Nu va fi acceptat dosarul de concurs în cazul în care documentele solicitate în original prezintă deteriorări sau alterări ale elementelor de siguranță care nu permit stabilirea autenticității documentului sau sunt plastifiate.

Candidații trebuie să fie absolvenți de cel puțin studii gimnaziale cu certificat de capacitate/de absolvire și, de asemenea, trebuie să fi absolvit cursuri/programe de perfecționare/specializare – instalator sanitar și încălzire termică, autorizație avizată ISCIR – fochist clasa C (în termen de valabilitate).
Nu se solicită vechime în muncă și/sau specialitate.

Toate informațiile necesare celor interesați sunt cuprinse în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, precum și la avizierul inspectoratului.

În situația în care există nelămuriri în urma studierii anunțurilor de concurs, candidații pot lua legătura telefonic cu lucrătorii Biroului Resurse Umane, de luni până vineri (în zilele lucrătoare), între orele 10.00 – 14.00, la numărul 0231511533, interior 24527.
De asemenea, candidații vor verifica periodic site-ul inspectoratului, pentru a fi la curent cu eventualele precizări și modificări apărute în organizarea și desfășurarea concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *