Val de aer polar peste România! Temperaturile scad dramatic

Val de aer polar peste România, în următoarele zile. Meteorologii anunță un val de aer polar care vine cu temperaturi scăzute. Meteorologii anunţă un val de aer polar peste România, în următoarele zile, iar treptat, temperaturile vor scădea la nivelul întregii ţări, potrivit Antena3.

„A fost foarte frumos și iată că după zilele acestea cu temperaturi ridicate pentru perioada în care ne aflăm după zile însorite, vin două zile cu ploi și temperaturi scăzute. Vorbim despre un val de aer polar care a coborât din nord-estul continentului, a ajuns în zona țării noastre și iată că temperaturile vor fi destul de scăzute. În zonele montane sunt anunțate ninsori pe parcursul zilei de astăzi, vorbim despre zona Carpaților Orientali și Meridionali. În următoarele zile se intensifica și vântul, mă uitam pe prognoza meteorologilor, joi la munte s-ar putea chiar depune un strat destul de consistent de zăpadă. O zăpadă viscolită pentru că la rafale se vor depăși 80-90 KM/h. Vorbim în restul zonelor de țării despre ploi, pe spații extinse au început încă de aseară ploile. Mai întâi prin nord-vestul țării, iar după aceea pe parcursul nopții s-au extins către zonele centrale și sud-estice”, a declarat Denisa Țicu la Antena 3.

Vine o veste bună de la meteorologi, se încălzește din nou, iar temperaturile vor urca vineri la amiază până spre 15 grade C. Având în vedere că suntem la final de noiembrie, temperaturile sunt destul de ridicate pentru acestă perioadă, dar va fi o vreme destul de instabilă în majoritatea zonelor, revin ploile, ar putea lăsa cantități mai mari de apă prin Vestul teritoriului, spun meteorologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com