Accident la Botoșani! Un șofer de 21 de ani a dat cu mașina peste un bărbat

Un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat a avut loc marți dimineață, în municipiul Botoșani. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 21 de ani, circula cu mașina dinspre strada Cornișa către Peco, iar la un moment dat a dat peste un bărbat de 53 de ani, din comuna Mihai Eminescu, care traversa strada regulamentar.

Victima a ajuns la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident a avut loc la Vorona

Un preot a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs, în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei Vorona. El conducea un autoturism pe drumul județean DJ 209, care străbate comuna Vorona și a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit cu mașina de pe carosabil, lovind un cap de pod.

Preotul de 43 de ani a fost scos din mașină de localnici, până la intervenția echipelor de salvare. Potrivit martorilor, botoșăneanul prezenta halenă alcoolică și nu a putut fi testat de polițiști din cauza stării grave în care se afla.

Preotul, care conducea un Volkswagen Touran, a suferit multiple traumatisme, în special unul la abdomen, care i-a determinat pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati să îl bage imediat în sala de operații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *