El este preotul penticostal care a produs accidentul de la Vorona. A suferit leziuni grave

Preotul care a produs accidentul de la Vorona, în noaptea de luni spre marți, este penticostal. Este vorba despre Mihăiță Crihan, care are domiciliul în localitatea Gorbănești. Acesta a fost preot -călugăr, dar s-a convertit  în Biserica Apostolică.

Mihăiță Crihan conducea un autoturism pe drumul județean DJ 209, care străbate comuna Vorona și a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit cu mașina de pe carosabil, lovind un cap de pod.

Preotul de 43 de ani a fost scos din mașină de localnici, până la intervenția echipelor de salvare. Potrivit martorilor, botoșăneanul prezenta halenă alcoolică și nu a putut fi testat de polițiști din cauza stării grave în care se afla.

Preotul, care conducea un Volkswagen Touran, a suferit multiple traumatisme, în special unul la abdomen, care i-a determinat pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență Mavromati să îl bage imediat în sala de operații.

Polițiștii urmează să stabilească alcoolemie preotului pe baza probelor de sânge recoltate de la acesta la spital.

 

One thought on “El este preotul penticostal care a produs accidentul de la Vorona. A suferit leziuni grave

  1. „BISERICA APOSTOLICĂ” înființată în 1900, cu 1800 de ani mai târziu de la moartea ultimului Apostol, Evanghelistul Ioan. :))) Cât despre nenea păstor… Dumnezeu să îl ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *