O mamă din Botoșani și-a bătut copilul și apoi și-a atacat soțul cu cuțitul. Femeia și-a aflat pedeapsa

O femeie în vârstă de 42 de ani din comuna Curteşti a fost pedepsită pentru că și-a bătut copilul și apoi și-a atacat soțul cu cuțitul. Aceasta a fost condamnată, vineri, definitiv, de magistrații Curții de Apel Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de  „violenţă în familie sub forma tentativei de omor” şi „violenţă în familie sub forma lovirilor sau altor violenţe”.

Pe 8 aprilie 2021, botoșăneanca Mihaela Guriuc şi-a lovit cu palma peste faţă şi cu genunchiul în spate fiul în vârstă de 4 ani, după care, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie 2021, pe fondul relaţiilor conjugale tensionate, în timp ce se aflau la domiciliul comun, a aplicat soţului său, două lovituri de cuţit în zona gâtului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Pentru faptele sale, botoșăneanca a primit o pedeapsă de patru ani și o lună de închisoare. Inițial, Tribunalul Botoșani a condamnat-o pe aceasta la cinci ani de închisoare, însă instanța de la Suceava a decis să îi reducă ușor pedeapsa.

Recomandări de la poliţiştii rutieri botoșăneni cu privire la circulația în condiții de iarnă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *