S-au stabilit firmele care vor deszăpezi drumurile județene timp de trei ani. Care sunt acestea!

Licitația privind executarea lucrărilor de deszăpezire pe drumurile județene s-a finalizat, luni fiind semnate contractele cu firmele desemnate câștigătoare pentru cele patru baze de deszăpezire organizate la nivelul județului Botoșani, respectiv Botoșani, Dorohoi, Săveni și Trușești. Astfel, drumurile județene vor fi deszăpezite cu 38 milioane lei, pe o perioadă de trei ani.

Au fost semnate contractele cu cei doi câștigători pentru deszăpezirea drumurilor județene pentru iarna 2021-2022, pentru bazele Botoșani, Săveni, Dorohoi și Trușești. Licitația a fost câștigată de asocierea Ardelean Company Nord Vest SRL din Baia Mare și 07 CCC SRL din Botoșani pentru bazele Botoșani, Dorohoi și Trușești, iar pentru baza Săveni s-a semnat cu societatea Loialtrans SRL din Botoșani”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta.

Valoarea contractului pentru Baza Botoșani este de 8,8 milioane lei, acord cadru pe trei ani, pentru Baza Dorohoi- 9,9 milioane lei, pentru Baza Săveni- 10,6 milioane lei  și pentru Baza Trușești- 8,6 milioane lei  Contractul expiră pe 15 martie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *