Peste 50 de mame din Botoșani primesc indemnizații pentru creșterea copilului de peste 8000 lei

Zeci de mămici din județul Botoșani primesc lunar indemnizații pentru creșterea copilului în valoare de peste 8.000 lei. Sunt cele mai mari indemnizații care se acordă în județul Botoșani, a declarat Sebastian Tocariu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Botoșani, aceste drepturi fiind încasate de mămici care lucrează în mediul privat sau  justiție.

”La această dată avem în plată un număr de 51 de indemnizații ăentru creșterea copilului de peste 8000 lei. Printre beneficiarii indemnizației de creștere a copilului se numără și 427 de tătici”, a declarat directorul AJPIS Botoșani.

Potrivit sursei citate, primele trei cele mai mari indemnizații plătite în județ sunt în valoare de 8.500 lei , 8.434 lei și 8.334 lei.

La popul opus, sunt mămici care primesc lunar pentru creșterea copilului indemnizații de 1.250 lei, cea mai mică în plată. Acest drept este primit de 1.312 mame. La nivelul județului Botoșani sunt 2.946 de beneficiari ai indemnizațiilor pentru creșterea copilului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *