FOTO Accident stupid la Botoșani! Doi tineri au fost răniți de cablurile agățate de o mașină

Foto: Radar Botosani Oficial

Un accident stupid a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Copălău. Doi tineri au fost răniți de cablurile agățate de o mașină. Șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, circula pe drumul județean 208 H. La un moment dat, acesta a agățat un cablu de internet, căzut pe stradă, care i-a lovit pe cei doi tineri se 16 si 19 ani, care se deplasau în calitate de pietoni.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz.

Acesta este al doilea accident care a avut loc noaptea trecută în județul Botoșani

Un tânăr de 25 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce a intrat cu mașina într-uncap de pod. Accidentul a avut loc la Mesteacăn, în comuna Sarafinești.  Botoșăneanul se deplasa pe drumul comuna 54, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat cu mașina într-un cap de pod, a lovit stâlpii din beton ai unui gard și a ajuns înapoi pe carosabil. Speriați de bubuitură, oamenii au ieșit să vadă ce s-a întâmplat și au sunat la 112. Apelul s-a dat la 00.46.

Din păcate, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 25 de ani, acesta fiind decedat.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, acesta nu avea permis de conducere. El se afla singur în autoturism.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *