Caz scandalos într-o școală din Botoșani! Un copil de 11 ani a fost agresat de tatăl unei colege

Foto: Click

Un caz scandalos a avut loc într-o școală din județul Botoșani. Un copil de 11 ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresat de tatăl unei colege de clasă, chiar în școală. Totul s-ar fi petrecut pe 18 noiembrie, într-o școală din municipiul Dorohoi.

Agresorul îl prinde de haină și îl izbește puternic de perete și dă să îi ia telefonul când elevul vrea să-și sune părinții. Reușește să se strecoare pe lângă atacator si fuge pe hol unde își sună tatăl pentru a-i spune că este agresat. Copilul apelează la 112, în urma căruia un echipaj de poliție este trimis la școala respectivă. Plin de lacrimi, elevul răspunde la întrebările adresate, iar agresorul neagă cele întâmplate, spunând că de fapt, acesta doar a discutat și nu l-a atins deloc”, este mesajul transmis de o persoană care a făcut o sesizare către presă cu privire la incidentul în cauză.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz pentru lovire sau alte violențe.

La data de 18 noiembrie 2021, Poliția Municipiului Dorohoi a fost sesizată prin apel 112 de către un elev de la o unitate de învățământ din aceeași localitate, despre faptul că în timp ce se afla în incinta scolii, ar fi fost lovit de tatăl unei colege. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de” lovirea sau alte violențe”. De asemenea, se vor stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatele obținute, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *