Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier. Vezi aici condițiile!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de șofer, studii medii, la Compartimentul financiar-contabilitate și administrativ. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Ioan Murariu”, Comuna Cristinești, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de administrator de patrimoniu. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmier. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Nicşeni, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat: electrician constructor. Vezi aici consițiile!

Primăria Comunei Corni, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de referent debutant – Compartimentul cultură. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Corni, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de șef S.V.S.U. – Compartimentul serviciul voluntar pentru situații de urgență. Vezi aici condițiile!

Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de paznic. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de paznic (3 posturi). Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de: muncitor necalificat (0,5 normă) – perioadă determinată până la 30.05.2022 – la Serviciul Baze Sportive și Agrement; muncitor calificat (întreținere spații verzi) – perioadă determinată până la 22.02.2023, la Serviciul administrare PRATS Cornișa. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Compartimentului cultură și sport, după cum urmează: bibliotecar debutant și referent debutant. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: receptionist – la Serviciul administrare PRATS Cornișa; muncitor necalificat – la Serviciul baze sportive și agrement. Vezi aici condițiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale temporar vacante, repartizate pentru implementarea PNCCF, până la data de 31 decembrie 2023, în cadrul Serviciului cadastru – Biroul Înregistrare Sistematică: asistent registrator principal grad II; consilier cadastru grad IA. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Unțeni, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacantă de muncitor calificat (electrician), treapta profesională IV. Vezi aici condițiile!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de rcrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de: contabil șef și auditor I. Vezi aici conditiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant în cadrul Compartimentului asistență medicală și de medicină dentară din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (13.12.2021-13.12.2024) a funcției contractuale de execuție, vacante, de regizor artistic. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent, studii medii. Vezi aici condtiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *