Botoșăneanul care și-a bătut crunt iubita însărcinată contestă arestul preventiv. Decizia instanței în acest caz

Botoșăneanul care și-a bătut crunt iubita însărcinată în luna a patra a contestat măsura de arestare preventivă adoptată de Judecătoria Darabani. Valică Bobi Istrate a cerut Tribunalului Botoșani să fie pus în libertate, însă magistrații au respins, vineri, solicitarea acestuia.

Solutia pe scurt: Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Istrate Valică-Bobi , aflat în prezent în C.R.A.P. Botoşani împotriva încheierii din data de 16 noiembrie 2021, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul nr.1714/217/2021 al Judecătoriei Darabani, pe care o menţine. Obligă contestatorul să plătească statului suma de 50 lei reprezentând cheltuieli judiciare din contestaţie. Onorariul avocatului din oficiu în cuantum de 313 lei se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 19 noiembrie 2021”, se arată pe portal.just.ro.

Tânărul de 23 de ani, din localitatea Hudești, care și-a desfigurat iubita însărcinată, din cauza geloziei, a fost arestat preventiv. Bărbatul a lovit-o cu atâta sete pe concubina sa de 19 ani încât i-a rupt splina.

Fata a fost dusă la spital unde a intrat direct în sala de operații. Ea a rămas sub supraveghere medicală. Tânăra mămică este însărcinată în patru luni. Ea mai are acasă doi copii, de un an și trei ani, al cărui tată este tot tânărul de 23 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *