98,73% din unitățile de învățământ din județul Botoșani vor desfășura activitățile didactice cu prezență fizică, de luni

Un număr de 466 unități de învățământ și structuri arondate, din cele 472 existente la nivelul județului Botoșani, vor desfășura procesul instructiv-educativ cu prezență fizică, începând cu data de 22.11.2021, a declarat Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Este vorba de 98,73% din unitățile de învățământ din Botoșani care își vor desfășura activitățile didactice conform Scenariului 1-cu prezență fizică și doar  6 unități de învățământ și structuri arondate vor desfășura activități didactice conform Scenariului 2-în regim on-line, adică 1,27 %.

Venind în întâmpinarea solicitărilor părinților, Ministerul Educației a stabilit ca începând de luni 22.11.2021, în  localitățile în care rata de incidență este sub 3‰, activitățile didactice  se vor desfășura cu prezența fizică, independent de procentul de vaccinare al personalului din unitatea de învățământ. În localitățile unde în care rata de incidență este peste 3‰, se va ține cont de procentul de vaccinare al personalului, a precizat inspectorul general al IȘJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *