FOTO & VIDEO Utilaje noi achiziționate de Urban Serv pentru intervențiile din sezonul rece. Primarul Cosmin Andrei: Ne dorim să acționăm într-un timp cât mai scurt.

Societatea Urban Serv Botoșani a achiziționat trei utilaje în valoare de 80 mii de euro, pentru a interveni în sezonul rece. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că se dorește ca prin aceste noi achiziții să se acționeze într-un timp cât mai scurt la deszăpezirea străzilor.
Edilul municipiului a inspectat, vineri, baza Urban Serv, pentru a se asigura că operatorul municipiului are capacitatea de a interveni în forță, imediat ce se va impune. Potrivit acestuia, stocurile de materiale antiderapante sunt asigurate iar utilajele de intervenție au fost pregătite, fiind testate și în teren.
Ne pregătim pentru sezonul rece pentru a nu fi luați prin surprindere. Apreciez determinarea societății pentru a oferi servicii mai bune pentru botoșăneni, și a făcut acest lucru prin achiziția a trei utilaje în valoare de 80 mii euro, utilaje care vor deservi careul de salubrizare al municipiului Botoșani, atât pe partea de carosabil cât și pe partea de trotuare. Aceste utilaje au completat achizițiile din anii precedenți, astfel încât pe viitor ne dorim să acționăm într-un timp cât mai scurt, ne dorim să scurtăm timpii de reacție. Și în acest sens am îmbunătățit parcul auto al societății Urban Șerv, iar aceste utilaje pot fi adaptate și pentru sezonul cald, atunci când le vom folosi la colectare deșeurilor din municipiul Botoșani”, a spus Cosmin Andrei.
Acesta a precizat că societatea este pregătită să intervină la prima ninsoare, în bază existînd 1.600 tone de sare și 20 tone clorură de calciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *