Cele mai bune suplimente pentru pielea si blana cainelui tau

De la mancarime enervanta, pana la matreata si caderea parului, multi caini sufera din cauza problemelor de piele. Pielea sanatoasa si blana stralucitoare indica starea generala de sanatate, dar alergiile, parazitii, genetica, un sistem imunitar slabit si chiar o dieta proasta pot contribui la peste 160 de tipuri diferite de afectiuni ale pielii si blanii animalelor de companie.

Stiai ca unele alimente comerciale pentru caini nu includ ingredientele potrivite pentru sanatatea optima a pielii si a blanii? Cainii care mananca hrana uscata de o calitate slaba si isi petrec cea mai mare parte a timpului intr-o casa cu aer conditionat sunt, de asemenea, predispusi sa sufere de uscaciune la nivelul pielii. Dar, nu iti face griji – o modalitate simpla de a te asigura ca blanosul tau va avea o piele sanatoasa si o blana stralucitoare este sa-i adaugi un supliment alimentar pentru piele si blana in dieta zilnica!

Fiind vorba de suplimente nutritive, recomandam intotdeauna sa consulti un medic veterinar inainte de a modifica dieta sau stilul de viata al animalului tau de companie. Daca blanosul tau are iritatii vizibile, cum ar fi roseata sau cruste, contacteaza medicul pentru a exclude orice problema de baza inainte de a incerca un supliment bogat in vitamine si minerale. Odata ce medicul veterinar iti da acordul si afli care sunt cele mai bune suplimente pentru caini care iti pot ajuta animalul de companie, ii poti modifica dieta blanosului tau astfel incat sa incluzi tot nutrientii de care are nevoie.

 

Cele mai bune ingrediente pentru sanatatea pielii cainelui tau

Unele animale de companie au nevoie de un mic impuls pentru a obtine tot ce le trebuie pentru o sanatate optima. Principalele ingrediente recomandate pentru problemele de piele si blana sunt acizii grasi omega-3, uleiul de somon, semintele de canepa si vitaminele.

DHA inseamna „acid docosahexaenoic care, in ciuda acestui termen greoi, este pur si simplu un acid gras omega-3 provenit din alge. Algele sunt usor de cultivat, nu dauneaza mediului si contin substante nutritive benefice atat pentru oameni, cat si pentru caini. DHA este esential pentru multe dintre sistemele corpului, inclusiv inima, ochi, tractul digestiv si sistemul imunitar. Studiile au demonstrat ca DHA imbunatateste sanatatea pielii si amelioreaza mancarimea cauzata de multe afectiuni ale pielii. Cauta suplimente care contin DHA pentru a-ti ajuta blanosul sa-si recapete sanatatea pielii si blanii!

Uleiul de somon salbatic ajuta la promovarea pielii sanatoase. Acest ulei este plin de acizi grasi omega-3 si omega-6 care au proprietati antiinflamatorii. Acesti nutrienti pot ameliora inflamatia iritanta cauzata de alergii, dermatita si multe alte boli inflamatorii, fiind astfel un supliment util pentru dieta oricarui animal de companie care sufera de prurit.

Vitaminele C si E protejeaza celulele de degradarea asociata cu imbatranirea si efectele radicalilor liberi. Vitamina E, in special, ajuta la promovarea sanatatii pielii si blanii animalelor de companie. Vitamina C ofera beneficii extraordinare pentru sanatatea tesuturilor si poate chiar sa ajute la vindecarea mai rapida a ranilor.

 

Suplimente formulate doar cu ingrediente de calitate

Multi caini sufera de intolerante alimentare, alergii si stomac sensibil, asadar, este important sa alegi doar suplimente nutritive de calitate pentru blanosul tau.

Ingredientele naturale, vitaminele si mineralele prezente in suplimentele pentru caini sunt menite sa-ti ajute blanosul sa scape de problemele de piele si blana, dar, daca alegi produse de slaba calitate, acestea ii pot face mai mult rau decat bine. Cere sfatul medicului veterinar si cumpara suplimente pentru caini din magazinele de incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *