Mesaj de condoleanțe din partea PSD Botoșani la moartea fostului consilier local Florentin Pietraru

Consilierul local Florentin Pietraru
Consilierul local Florentin Pietraru

Vestea trecerii în neființă a colegului nostru, Florentin Pietraru, ne-a întristat profund, fiindu-ne dificil să ne exprimăm, în cuvinte, regretele. Prieten și coleg bun, a fost un om dedicat politicii de stânga, care-și susținea punctele de vedere cu calm și echilibru.

În funcțiile pe care le-a deținut, primar și consilier local al municipiului Botoșani, consilier județean și președinte al Organizației Județene de Pensionari a PSD, a demonstrat mereu interesul față de oameni și cumpătare în decizii.

De profesie inginer chimist, Florentin Pietraru și-a început cariera ca șef secție îngrășăminte, la Combinatul de Îngrășăminte chimice din Piatra Neamț, fiind apoi director general la Întreprinderea de Articole tehnice din cauciuc din Botoșani.

A fost primarul municipiului Botoșani în perioada ianuarie-noiembrie 1990, ulterior lucrând ca șef serviciu în cadrul Consiliului Județean Botoșani și al Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani. Din anul 2003 și până la pensionare a fost director general și director adjunct producție la S.C. Termica S.A Botoșani, lăsându-și amprenta prin profesionalism în toate instituțiile în care a lucrat sau pe care le-a condus.

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii și putere pentru a depăși aceste momente greu de îndurat!

Îngerii să-i călăuzească viața de apoi, iar Bunul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa!

Echipa PSD Botoșani

One thought on “Mesaj de condoleanțe din partea PSD Botoșani la moartea fostului consilier local Florentin Pietraru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *