Aproape 8 milioane lei plătite anul acesta firmelor din Botoșani afectate de pandemia COVID-19. Indemnizația de sprijin, încasată de PFA-uri, întreprinderi individuale și avocați

bogat cu bani multi, stiri, botosani, spalare de baniAproape opt milioane lei au fost plătite anul acesta de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani în contul firmelor care au avut activitatea afectată de pandemia COVID 19. Este vorba de 462 de beneficiari ai indemnizației de sprijin COVID-19, care au PFA-uri, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale, ori avocați sau persoane cu drepturi de autor.

Astfel, în perioada ianuarie- octombrie 2021, au fost 75 de beneficiari PFA, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale care au primit indemnizație pentru întrerupere temporară de activitate în valoare totală de peste 1,2 milioane lei, alte 20 de persoane cu drepturi de autor pentru care s-a decontat 316.000 lei și patru cooperatiști, care au primit 71.000 lei.

De asemenea, AJPIS Botoșani a acordat și indemnizații pentru reducere de activitate unui număr de 356 PFA, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale în valoare de 6,1 milioane lei, alte trei indemnizații de reducere activitate pentru drepturi de autor pentru care s-a plătit peste 20.000 lei, însă indemnizația de reducere a activității a mai fost încasată și de patru avocați, pentru care AJPIS a plătit 47.200 lei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *