Valeriu Iftime, dispus să renunțe gratis la FC Botoșani: „Îmi consumă viața, mă scoate din orice circuit al normalității”

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a făcut cunoscut faptul că este dispus să renunțe gratis la echipă, sătul de toate lucrurile urâte care se întâmplă în fotbalul românesc.

Demonstrația în România este că toți patronii autoritari și absoluți au pierdut bani. Iar unii deștepți, cum a fost domnul Copos, s-au retras. Lucru pe care trebuie să-l fac și eu.

Fotbalul cu patroni d-ăștia care stiu totul, măsoară totul, reglează ei totul este o chestiune deplasată. Un club este un management și nu poate să-l facă un patron decât dacă este un geniu în toate competențele.

Adică știe să facă și drumuri, și poduri, și fotbal, și agricultură, orice. Eu cred că fotbalul este aspectul specialiștilor. Îți iei niște angajați pe care îi respecți, le dai libertate. Dacă găsesc un investitor, un om care vrea să preia fotbalul, renunț”, a declarat finanțatorul celor de la FC Botoșani.

Valeriu Iftime susține că, în România, patronul este un proprietar cu multe griji

Eu asociez patronul cu un șef absolut. Investitorul este altceva, are o proprietate, patronează, conduce prin manageri buni. Asta că patronul face ce vrea este un primitivism rar întâlnit, după opinia mea. În România, a fi patron nu este cea mai fericită adresare, pentru tipul ăsta de acțiune ‘patronul face’. Patronul nu face nimic. Patronul este un proprietar cu multe griji”, a declarat Iftime la digisport.ro.

Sursa: fanatik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *