Primăria Botoșani organizează licitație pentru închirierea a patru căsuțe de lemn. Care este prețul de pornire

Primăria Botoțani organizează licitație publică cu ofertă în plic închis privind închirierea a 4 căsuțe de lemn, cu suprafață de 9 mp/căsuță, proprietatea municipiului Botoșani, în scopul desfășurării de activități comerciale.

Licitația va avea loc în sala de şedinţe din sediul Primăriei Municipiului Botoşani din Calea Naţională nr. 101.(Starea Civilă), în data de 03.12.2021, ora 10.00.

Preţul de pornire la licitaţie este de 419 lei/lună, iar durata închirierii este de 2 ani, cu posibilitate de prelungire. Taxa de înscriere la licitaţie este de 50 lei, iar garanţia de participare la licitaţie este de 838 lei. reprezentând contravaloarea chiriei pentru două luni.

La licitație pot participa numai reprezentanții legali ai persoanelor juridice sau persoanele fizice care au depus ofertele. Nu pot participa la licitație persoanele juridice aflate în faliment, lichidare, insolvență, care au datorii la bugetul local.  Dacă la şedinţa din data de 03.12.2021 nu există minim 2 oferte, licitaţia va fi reluată în termen de 14 zile lucrătoare. La a doua şedinţă de licitaţie, indiferent de numărul ofertelor, va fi declarată adjudecata oferta conformă şi cea mai mare.

Documentaţia pentru licitaţie se depune la registratura Primăriei Municipiului Botoşani, până la data de 02.12.2021, ora 11,00. Ofertele vor fi deschise în şedinţa publică la data de 03.12.2021, ora 10.00, în sala de şedinţe din sediul Primăriei Municipiului Botoşani din Calea Naţională nr. 101.(Starea Civilă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *