Razii ale polițiștilor din Botoșani. Zeci de mașini trase pe dreapta și mai multe permise de conducere reținute

Amplă acțiune a polițiștilor botoșăneni finalizată cu amenzi și permise reținute. Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 și nr. 3 Botoșani și Hlipiceni au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 200 de persoane și verificate 82 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.000 de lei.

Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere si 3 certificate de înmatriculare, mai precizează sursa citată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *