Profesor din Botoșani: Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal

Profesorul Daniel Botezatu susține că nu are de gând să își testeze elevii înaintea orelor de curs. El a precizat că participarea sa la testarea elevilor înaintea orelor de curs ar însemna compromiterea cursurilor respective. Daniel Botezatu a declarat public că nu va participa la testarea elevilor și solicită să fie lăsat să își țină orele în mod normal.

Și asta după ce ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că mizează pe înţelegerea cadrelor didactice de a-şi sprijini elevii în acest proces de recoltare a probelor.

„Incredibil! Urmăresc, acum, o emisiune cu ministrul educației, acesta ca invitat. Domnul ministru, flegmatic, insistă ca testul de salivă să fie făcut de către cadrele didactice, lunea și joia. Ce înseamnă asta? Profesorii care predau discipline de la 8 la 9, lunea și joia, au orele compromise. Eu, personal, luni am oră cu XII A, joi cu X E, ambele clase cu câte o oră pe săptămână! Când mai fac istorie cu acești copii? Declar public, de pe acum, nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal! Să mă dea în judecată, problema e că povara cade pe directori”, a spus Daniel Botezatu.

One thought on “Profesor din Botoșani: Nu voi participa la mascarada cu testarea copiilor, sunt profesor, nu cadru medical și vreau să îmi țin orele normal

  1. Bravooo! Copiii merg la școală ,nu la spital! Nici noi cq părinții nu suntem deacord cu aceasta mascaradă!!! Copiii noștri nu sunt cobai, și cu masca atâtea ore și distanta ,fara școală atâta timp iar acum testați așa…. ! Absolut deloc nu accept așa ceva că părinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *