Post prin încadrare directă scos la concurs de Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani

Inspectoratul Judetean de Jandarmi - IJJ BotoşaniInspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoșani organizează concurs în vederea încadrării postului de execuție vacant de subofițer magaziner principal la Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic, prin rechemare în activitate și încadrare directă.
Cererea de înscriere la concurs, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și o fotocopie a documentului de identitate (B.I./C.I.) se transmit SCANATE la adresa de e-mail: [email protected] în format .PDF (ataşamentele trebuie să nu depăşească dimensiunea de 10 Mb), până la data de 19.11.2021 (inclusiv), ora 16.00.
Toate informațiile necesare pentru candidați pot fi vizualizate în anunțul de concurs postat pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”.
Cadrele militare și polițiștii în activitate nu pot participa la concurs, potrivit unui comunicat transmis de IJJ Botoșani.
Până pe data de 18.11.2021, ora 14.00, mai pot fi depuse la Biroul Resurse Umane dosarele de concurs pentru cele două posturi vacante de personal contractual scoase la concurs, respectiv un post de îngrijitor (clădiri) și un post de muncitor calificat  IV-I.
În situația în care există neclaritați în urma studierii anunțurilor de concurs postate pe site-ul inspectoratului, candidații pot solicita precizări de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la numărul de telefon 0231511533, interior 24527.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *