Caz grav la un spital din România! Un pacient a fost operat pe partea greșită a capului

La Spitalul Județean din Deva a fost demarată o anchetă, iar personalul medical se confruntă cu acuzații de malpraxis, după ce un pacient a fost operat pe partea greșită a capului. Spitalul Județean din Deva este ținta unei anchete penale, iar personalul medical se confruntă cu acuzații de malpraxis, după ce un pacient a fost operat pe partea greșită a capului.

Medicul neurochirurg ar fi intervenit inițial pe partea opusă a craniului, după care a realizat operația pe partea corectă, unde pacientul avea un hematom. Reprezentanții spitalului au depus o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă, în urma sesizării făcute de către familia pacientului.

Rudele au aflat cu stupoare după operație că medicul a făcut incizia în partea greșită a craniului, iar pacientul a avut de suferit. În această etapă, sunt luate declarații de la toate părțile implicate despre ceea ce s-a întâmplat, iar polițiștii vor să descopere cu exactitate dacă acesta este sau nu adevărul. De asemenea, este așteptată și o expertiză medico-legală în acest caz, iar anchetatorii vor ajunge, în final, la o concluzie.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *