FOTO Gestul unei șoferițe după ce a parcat pe un loc concesionat pe o stradă din municipiul Botoșani. A devenit viral: „Te-am blocat?”

Foto: romaniaTV

Gestul unei femei din Botoşani, după ce a parcat pe un loc concesionat. Pentru că nu a găsit un loc de parcare liber, o şoferiţă a staţionat pe un loc concesionat. Însă, lăsat un bilet în parbriz, prin care îşi cere iertare de la persoana căreia i-a ocupat locul.

Pentru că a ocupat un loc de parcare concesionat, şoferiţa a lăsat un mesaj, dar şi numărul de telefon, pentru ca situația să fie remediată rapid în cazul în care s-ar fi creat neplăceri. Se pare că modul în care femeia s-a exprimat nu l-a lăsat rece pe bărbat, astfel că a ales să împărtășească totul cu prietenii de pe facebook. Fotografia a devenit virală, astfel că gestul femeii a fost foarte apreciat de internauți.

Te-am blocat? Îmi cer iertare! Nu intenționat, să știi! Doar că n-am găsit parcare… Sună-mă și voi veni!”, a fost mesajul femeii. Ideea originală a șoferiței nu a fost trecută cu vederea de bărbatul care a văzut mesajul. În descrierea fotografiei postată de acesta a scris că o felicită pentru mesaj.

Un mesaj frumos in bordul unei masini conduse de o Doamna parcata in fata Liceului Sportiv in Botosani… evident ca era trecut si nr de mobil dar asta nu are relevanta!!.. felicitari oricine ai fi SV 57 ARD!!”, a scris un șofer pe rețelele de socializare când a văzut mesajul., informeaza RomaniaTV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *