Detalii șocante din cazul crimei de la Botoșani. Femeia și-a lovit fratele fără milă cu un topor, o bărdiță, o scândură și niște papuci

Foto: Antena3

Detalii șocante din cazul crimei din județul Botoșani, unde  o femeie și-a ucis cu o cruzime de nedescris propriul frate. Bărbatul de 43 de ani era imobilizat la pat de aproape un an. Acesta fusese eliberat din penitenciar după ce a executat o pedeapsă de câțiva ani de închisoare. Cei doi ar mai avea încă două surori, care sunt stabilite, însă, în alte zone ale țării, potrivit antena3.ro.

Vecinii spun că familia din Guranda era una disfuncțională, iar scandalurile erau la ordinea zilei în curtea celor trei. „Mama lor a greșit foarte mult. În ultimul timp a cam luat-o pe băutură, cred că nu le-o fi dat mâncare şi de aici or fi început certurile. El era foarte bolnav, era slab de vai de capul lui. Eu am fost şi i-am dus şi mâncare. Ei se certau destul de des. Ce or fi făcut nu ştiu”, a spus unul dintre vecini pentru sursa citată.

Polițiștii de la Investigații Criminale au descoperit la fața locului mai multe obiecte cu care agresoarea şi-ar fi bătut victima. Printre acestea se numără un topor, o bărdiță, o scândură, un băț, dar și o pereche de papuci.

Procurorul care a preluat ancheta a decis ca tânăra de 32 de ani, care ar fi în evidențe şi cu afecțiuni psihice, să fie dusă la Secția de Psihiatrie pentru a fi evaluată şi internată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *