Un adolescent de 17 ani, din Botoșani, are nevoie de ajutor. Florin a fost diagnosticat cu o boală rară

Un adolescent de 17 ani, din Botoșani, are nevoie de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o boală rară. Florin Babiciuc a fost diagnosticat cu boala Charcot-Marie-Tooth și scolioză severă și are nevoie de 23.000 de euro pentru o operație în București la Spitalul Monza.

Povestea lui Florin

Cum poți merge înainte în viață cu încredere, speranță și optimism dacă nu mai poți merge pe propriile picioare? E o întrebare care apasă puternic pe sufletul unui tânăr din județul Botoșani, de când a aflat că suferă de o boală rară și foarte gravă. Florin Babiciuc a fost diagnosticat cu boala Charcot-Marie-Tooth, o afecțiune ereditară, caracterizează prin atrofierea mușchilor și afectarea progresivă a nervilor periferici. În plus, are și scolioză neuromusculară și atrofii la nivelul membrelor.

La cei 17 ani, băiatul ar trebui să aibă o viață plină de sănătate, de entuziasm, de visuri și de experiențe fericite. Din păcate, toate s-au spulberat în clipa în care a auzit cele trei nume franțuzești și a înțeles ce reprezintă ele pentru viitorul lui. Florin suferă de această boală de la vârsta de 4 ani. Pentru a avea cât de cât o viață normală ar avea nevoie de o operație care costă 23.000 de euro.

„Din lipsa banilor nu am putut să îl ajut. Am umblat cu el prin spitale, dar nu am putut rezolva nimic”,a spus mama băiatului, Doinița Babiciuc.

Partea bună e că există soluții pentru problema lui Florin. La Spitalul Monza din București, tânărul poate fi operat de specialiști și viața lui poate fi mai bună, mai lipsită de dureri și limitări. Partea proastă e că familia lui e prea săracă pentru a putea spera vreodată la a dispune de 23.000 de euro. Mama este însoțitoare, tatăl este casnic, iar toți trăiesc din alocația băiatului și o indemnizație lunară de 1.300 de lei.

„Apelez la dumneavoastră să mă ajutați cu cât puteți pentru a-i da o speranță lui Florin și a-l scăpa de durerile fizice și sufletești”, a făcut apel femeia copleșită de problemele fiului ei.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -FLORIN BABICIUC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *