Un bărbat din județul Botoșani și-a ucis fratele cu un cuțit. Atacatorul va sta mulți ani după gratii

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat, joi, de magistrații de la Tribunalul Botoşani pentru uciderea fratelui său. Botoșăneanul în vârstă de 50 de ani, din comuna Unţeni, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma omorului”.

Cezar Avătămăniței, aflat acum în Spitalul Penitenciar Târgu Ocna, a primit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, însă sentința Tribunalului Botoșani nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, pe 9 martie 2021, în timp ce se aflau în locuinţa comună din Unţeni, pe fondul unui conflict spontan, Cezar Avătămăniței l-a tăiat pe fratele său, geamăn, cu un cuţit în zona cervicală, a toracelui, a feţei  şi a mâinilor. Multiplele leziuni cauzate au dus la decesul victimei.

Solutia pe scurt:

Condamnă pe inculpatul inculpatului Avătămăniţei Cezar, în prezent arestat preventiv în Spitalul Penitenciar Târgu Ocna, pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”, prev. şi ped. de art.188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art.199 alin.1 Cod penal, art. 396 al.10 Cod procedură penală la, la pedeapsa de 7 (şapte) ani închisoare şi 5 (cinci) ani interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cod penal, ca şi pedeapsă complementară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *