Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Noi locuri de muncă în instituții publice din județul Botoșani au fost scoase la concurs. Primăria Oraşului Ştefăneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: lector 3; șofer. Vezi aici condițiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar P.R., S.I. Vezi aici conditiile!

Liceul Tehnologic Bucecea, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată/nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: paznic – perioada nedeterminată; șofer – perioada determinată. Vezi aici conditiile!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale, vacante de muncitor calificat IV-I, în cadrul Compartimentului administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului – Serviciul logistic. Vezi aici conditiile!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale, vacante de îngrijitor (clădiri), în cadrul Compartimentului administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului – Serviciul logistic. Vezi aici conditiile!

Clubul Sportiv din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat I – întreținere.. Vezi aici conditiile!

Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani anunţă organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată a unui post vacant corespunzător funcţiei contractuale de execuţie de muncitor cu atribuții de acordor. Vezi aici conditiile!

Primăria Orașului Darabani, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat I (șofer) – în cadrul S.G.C.L. Darabani; muncitor calificat I (tâmplar) – în cadrul S.G.C.L. Dărăbani. Vezi aici conditiile!

Filarmonica „George Enescu” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, aparținând – Compartimentului Artistic – Orchestra Simfonică, după cum urmează: artist instrumentist clarinet – grad profesional debutant –sef partidă contrabas, grad profesional IA  Vezi aici conditiile!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor, la Compartimentul financiar-contabilitate și administrativ. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Lozna, judeţul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat – Serviciul de salubrizare, gospodărie comunală și pază. Vezi aici conditiile!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de șofer, studii medii, la Compartimentul financiar-contabilitate și administrativ. Vezi aici conditiile!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *