Tragedie uriașă într-o familie din Botoșani! Un copil de cinci luni a murit

Un copil de doar cinci luni a murit ca urmare a asfixierii mecanice, după ce s-a înecat, cel mai probabil, cu propria vomă sau salivă. Tragedia a avut loc într-o familie din localitatea Ungureni.

Mama a găsit-o pe fetiță vânătă la față și fără respirație, iar cel care a sunat la 112 pentru a cere intervenția unei echipe medicale a fost tatăl copilului. Acasă la familia respectivă a ajuns o ambulanță de la stația din Săveni a Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea micuței, în condițiile în care aceasta ar fi intrat în stop cardio-respirator cu mai multe ore înainte de intervenția echipajului medical.

Moartea bebelușului ar fi survenit în timpul somnului acestuia. Corpul fetiței a fost ridicat de medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală din Botoșani, care urmează să efectueze necropsia pentru stabili cauza decesului.

Ei sunt cei doi polițiști care l-au prins pe agresorul taximetristului de la Botoșani. „Am tras mai multe focuri de avertisment, iar el a continuat să fugă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *