Marius Croitoru s-a decis în privința viitorului său! Conducerea clubului FC Botoşani a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul

Marius Croitoru și FC Botoșani au ajuns la un acord și vor continua colaborarea. Antrenorul care a schimbat fața echipei moldave avea contract cu FC Botoșani până la finalul acestui sezon, iar inițial a declarat că se gândește să părăsească echipa aflată în acest moment pe locul 4 în clasament.

Totuși, Valeriu Iftime a reușit să îl întoarcă pe Marius Croitoru din drum. În exclusivitate pentru Sport.ro, finanțatorul a confirmat că există o înțelegere verbală, iar cele două părți urmează să semneze un contract: ”Am agreat cu el un contract pe încă doi ani, dar nu este încă semnat ceva!”.

În urmă cu două luni, Marius Croitoru a declarat că se gândește să plece de la FC Botoșani. Acesta a spus că visul lui este să antreneze o echipă din sudul țării, iar descrierea lui i-ar fi făcut pe mulți să se gândească că este vorba despre FC Voluntari.

”Am o echipă pe care visez să o antrenez, dar nu pot să spun care. Este din România. Eu contractul cu FC Botoşani îl închei în vară şi există posibilitatea să plec tot în România. Dar nu la o echipă la care se vor aştepta foarte mulţi. (n.r. la FCSB?) Nu. Am spus la o echipă la care nu se vor aştepta mulţi, nu pot să dau nume acum. Este din prin sudul ţării. Nu este o echipă de top şi nu are mulţi suporteri, dar este o echipă care îşi propune multe an de an. Este posibil să îmi prelungesc contractul cu FC Botoşani, orice e posibil dar mai e mult pana în vară mai avem de calificat echipa în playoff”, spunea Marius Croitoru în septembrie.

Sursa: sport.ro

One thought on “Marius Croitoru s-a decis în privința viitorului său! Conducerea clubului FC Botoşani a anunțat ce se întâmplă cu antrenorul

  1. Draga Marius Croitoru, te felicit ca ai acceptat propunerea finantatorului ing. Iftimie, aceea de a ramane la FC Botosani !
    O alta recomandare ar fi sa urci echipa FC Botosani pe locul 1 si sa castige campionatul pe 21/22. Ar fi cea mai mare realizare a clubului botosanean.
    Draga Marius Croitoru imi doresc sa ramai la FC Botosani motivat ca esti un antrenor cu forta, cu demnitate si onoare, nu in ultimul rand esti un patriot local.
    Draga Marius Croitoru, iti doresc sanatate si inplinirea vointei dorite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *