Frig la Botoșani! Au fost înregistrate cele mai scăzute temperaturi din această iarnă

Județul Botoșani a înregistrat, miercuri dimineață, cele mai scăzute temperaturi din această iarnă. Potrivit datelor oficiale transmise de Administrația Națională de Meteorologie, miercuri dimineață, la oa 7.00, la Stația Meteo din Darabani erau -4,2 grade Celsius.

La aceeași oră, la Stația Meteo din municipiul Botoșani se înregistrau -3,5 grade Celsius, iar la cea din orașul Darabani erau -2,3 grade Celsius.

Prognoza vremii pe următoarea lună

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pe o lună. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 8 noiembrie – 6 decembrie 2021.

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice și nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *