Kaufland face angajări la Botoșani. Vezi pe ce salarii!

Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de muncă, inclusiv in Botosani. Joburile sunt cu normă întreagă, iar cei care vor să lucreze pentru marele retailer german trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Potrivit datelor consultate de economica.net, retailerul oferă un salariu de aproape 2.500 de lei unui şef de raion din Fălticeni, în timp ce în Suceava salariul este de aproximativ 2.800 de lei.

Salariile angajaţilor din Bucureşti pornesc de la aproape 2.000 pentru un lucrător comerial cu normă întreagă. Cei care vor să lucreze la Kaufland trebuie să îndeplinească anumite criterii. De exemplu, un lucrător comercial trebuie să aibă studii medii, să fie dispus să lucrete în ture, să fie serios, resposabil şi amabil. De asemenea, Kaufland mai angajează lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani. Salariile încep de la 1.700 de lei net.

3 thoughts on “Kaufland face angajări la Botoșani. Vezi pe ce salarii!

  1. Ar trebui sa crească și salariile la angajații mici nu sa rămână tot 1500,ce sa fac cu ei dacă stau în chirie ,mâncare transport ceva de îmbrăcat și sa fac economie..? De unde …creșteți salariile chiar și cu 200 de Ron și lumea o sa vina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *