O tânără de 24 de ani, din Botoșani, a încercat să introducă muniție în țară. Femeia, încătușată

Femeia, în vârstă de 24 de ani, avea asupra ei 100 de cartușe de calibrul 12. Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore. Sesizarea cu privire la muniție a venit din partea polițiștilor de frontieră. Aceștia au găsit cartușele în urma controlului. Astfel, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au confiscat muniția și au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați de către polițiștii de frontieră din Nădlac despre faptul că o femeie de 24 de ani, din județul Botoșani, ar fi încercat să introducă ilegal în țară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II, 100 de cartușe calibrul 12, în ziua de 6 noiembrie. Muniția a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi luate și alte măsuri preventive, dacă se impun”, a precizat IPJ Arad.

Sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *