Kaufland retrage un produs de urgență, de pe rafturi. Este contaminat cu sticlă spartă. Reacția companiei (UPDATE)

Probleme imense cu privire la un produs disponibil pe rafturile Kaufland! Producătorul i-a avertizat pe reprezentanți că este posibil ca acesta să fie contaminat cu sticlă spartă, așa că trebuie să fie imediat retras din magazinele unde a fost vândut.  Este vorba despre un produs pe bază de tăiței instant asiatici care ar fi retras de pe piață.

Producătorul a anunțat că este posibil ca produsul să conțină sticlă spartă, după cum informează publicația focus.de. În mod special, alimentele afectate sunt cele care au pe ambalaj descrierea ‘Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum’ și data de expirare este de până la 28 aprilie 2022.

Toți clienții care au cumpărat respectivul aliment pe bază de fidea au fost rugați să nu îl consume, ba chiar să se grăbească și să îl aducă înapoi în magazine pentru ca acesta să fie retras.

De pe rafturile Kaufland România au fost retrase 3 loturi de fructe în luna octombrie 2021, scrie playtech.ro. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat printr-un comunicat oficial că s-au descoperit mari probleme la rodii, depășindu-se valorile admise de reziduuri de pesticide.

Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…) În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-au achiziționat produse din rețeaua Kaufland. Produsele se pot returna pâmă la 01.11.2021.”, a transmis ANSVSA.

Reacția celor de la Kaufland:

Produsul “Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum” nu este comercializat in niciunul din magazinele Kaufland din România. Vă semnalăm că afirmația de la baza articolului prezintă informații scoase din context, având în vedere că nu se specifică nicăieri în material faptul că măsura de retragere nu a fost implementată în România. De asemenea, menționăm faptul că departamentul nostru de presă, care are datele de contact publice, nu a fost contactat pentru a i se solicita un punct de vedere”, transmit cei de la Kaufland.

Lacto Solomonescu face angajări. Condițiile de salarizare sunt avantajoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *