Concurs pentru subofițeri la Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani doar cu vaccin și test negativ

În vederea prevenirii răspândirii coronavirusului SARS-COV-2 la susținerea testului scris – tip grilă, în cadrul concursurilor organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani pentru încadrarea unor posturi vacante de subofițer în data de 06.11.2021, la sediul Colegiului Național ,,A.T.Laurian” Botoșani, accesul va fi permis doar pe baza unui document scris prezentat de candidații care se află în una din următoarele situații :
• sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- CoV -2 sau
• prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS –CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau
• prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, candidaților care nu vor prezenta un document scris care să ateste că se află în una din situațiile de mai sus, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat sau dovada printată a testului negativ RT-PCR/antigen), nu li se va permite accesul în sala de concurs și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs. Deoarece accesul în sălile de concurs se va face numai în intervalul orar 08.00 – 09.00, recomandăm candidaților să ia măsurile necesare pentru a se putea prezenta la timp.
Aceleași reguli de acces sunt valabile și la desfășurarea probei scrise, în cadrul concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de ofițer specialist II (psiholog), în data de 07.11.2021, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani din municipiul Botoșani, str. I.C.Brătianu, nr.110-112.
Toate informațiile necesare privind desfășurarea testelor scrise în zilele de 06 și 07.11.2021, precum și repartiția pe săli a candidaților, pot fi vizualizate în anunțurile postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, precum și la avizierul inspectoratului, mai precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *