Bărbat bătut de soție și amantă. A cerut ordin de protecție împotriva femeilor

Ieşeanul Mihăiţă G. se află, de la o vreme, în relaţii execrabile cu femeia care-i este încă soţie, doamna Mihaela. De fapt, a şi început procesul de divorţ dintre ei. Şi cum a trecut ceva timp de când n-au mai avut relaţii intime, bărbatul s-a reorientat, combinându-se cu Mariana T., care i-a devenit amantă. Această stare de fapt a dus la numeroase tensiuni, ajungându-se la violenţe precum cele de săptămâna trecută.

Primul episod de confruntare fizică s-a petrecut în dimineaţa 28 octombrie, atunci când Mihăiţă a mers la locul de muncă al Marianei. Geloasă, amanta i-a smuls telefonul pentru a-i verifica mesajele şi convorbirile. Mihaiţă a ripostat, împingând-o într-un dulap. Şi-a recuperat, în cele din urmă, telefonul, după care a încercat să-şi îmbuneze iubita. Eşec total, Mariana i-a înfipt un toc de pantof între picioare de l-a luat cu lacrimi. A ieşit, umil, din birou şi s-a dus la serviciu.

Nici acolo n-a avut parte de linişte şi mai mult noroc, nevastă-sa dând buzna peste el. S-au certat iarăşi pe motive de divorţ şi, la un moment dat, Mihaela a luat de pe birou borseta lui Mihăiţă şi i-a scos cureaua, încercând apoi să-l sugrume pe bărbat. Acesta s-a zbătut, reuşind să scape din strânsoare şi a luat-o la fugă, oprindu-se direct la Judecătorie. Unde a cerut emiterea unor ordine de protecţie împotriva celor două femei.

Cum Mariana nu îi este rudă şi nici concubină încă, magistraţii i-au respins, alaltăieri, solicitarea. În schimb, în aceeaşi zi, doar o oră mai târziu, au admis-o pe cea privitoare la soţie. Astfel, în următoarele două luni, doamna Mihaela nu mai are ce căuta acasă, nu are voie să se apropie la mai mult de 10 metri de Mihaăiţă (cu excepţia momentului în care părţile vor fi prezente în faţa instanţei de judecată) şi va trebui „să îşi reformeze conduita faţă de reclamant”

Sursa: aloiasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *