Patru persoane, țepuite de un tânăr. Botoșăneanul care i-a prostit, arestat preventiv

Un tânăr de 29 de ani din orașul Săveni a fost arestat preventiv, joi, după ce ar fi păcălit patru persoane că le închiriază un apartament. Judecătoria Botoșani a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de înșelăciune, .

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în perioada 6-20 octombrie 2021, botoșăneanul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi oferit spre închiriere un imobil fictiv, solicitând și primind de la aceștia diverse sume cu titlu de avans.

Interesant este că, la data comiterii faptelor, tânărul era plasat sub control judiciar pentru comiterea altor 12  infracțiuni de aceeași natură, anterior lunii octombrie a acestui an.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, în dosarul de urmărire penala nr. 5174/P/2021, cu privire la inculpatul Rudeanu Eusebiu. În baza dispoziţiilor art. 226 din Codul procedură penală raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1), (3) şi (4) din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Rudeanu Eusebiu, cercetat pentru săvârşirea a 4 (patru) infracțiuni de: ”înșelăciune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *