Percheziții la locuințele unor tineri din Botoșani. Sunt cercetați pentru șantaj

Polițiștii botoșăneni au efectuat, joi, percheziții domiciliare în municipiul Botoșani și localitatea Vlădeni, la locuințele unor tineri cercetați pentru șantaj.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, cei trei tineri, de 36, 22 și 26 de ani, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat din Vlădeni pentru a le returna 7.900 de euro, reprezentând contravaloarea unei mașini vândute.
Astăzi au fost puse în executare două mandate mandate de percheziție domiciliara la Botoșani și Vlădeni. Trei tineri sunt cercetați pentru șantaj și instigare la șantaj, constând în aceea ca la data de 24 septembrie 2021, ar fi amenințat cu acte de violență, persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani, din comuna Vladeni, sa returneze, în mod injust, suma de 7.900 de euro, reprezentând contravaloarea unui autovehicul vândut către aceștia, în luna august a.c”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.
Cei trei indivizi au fost reținuți, însă, ulterior, doi au fost plasați în control judiciar și unul în arest la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *