Trei botoșăneni, printre care un copil de nouă ani, băgați în spital de un șofer, care a fugit de la locul accidentului

Trei botoșăneni, printre care un copil de nouă ani, au ajuns la spital, marți, în urma unui accident rutier produs de un șofer care a părăsit locul evenimentului. Șoferul respectiv, neidentificat încă de polițiști,  în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Touran pe D.N.17 pe raza localităţii Ilișești, la ieșirea către Păltinoasa, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Volkswagen Passat condus de Robert V, de 44 ani din comuna botoșăneană Leorda, intrând în coliziune cu acesta, fiind apoi proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani din Borca, județul Maramureș.

Botoșăneanul, dar și ceilalți pasageri ai mașinii, o femeie de 42 de ani și o fetiță de nouă ani, au fost răniți și transportaţi cu ambulanța la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

Cei doi șoferi nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii îl caută pe șoferul vinovat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, şi „părăsirea locului accidentului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *