Razie a polițiștilor și jandarmilor în Piața Centrală din municipiul Botoșani

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, împreună cu jandarmi și polițiști locali au acționat, marți, în zona Pieței Centrale, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate peste 60 de persoane și verificate 13 unități economice, prilej cu care, atât cetățenii cât și operatorii economici au fost instruiți cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV 2 ”, a precizat Nenișcu.

De asemenea, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

One thought on “Razie a polițiștilor și jandarmilor în Piața Centrală din municipiul Botoșani

  1. In mod sigur nu s-au gasit persoane care faceau contrabanda cu tigari,care schimbau valuta la negru si specia de persoane care fura din buzunare sau genti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *