Scandal făcut de romi în fața Spitalului Județean Botoșani. Au intervenit mai multe echipaje de jandarmi și polițiști

foto arhiva

Mai mulți romi au provocat un scandal, marți, în fața Spitalului Județean, după ce o pacientă de etnie romă, rudă de-a lor,  a murit pe patul de spital. Aceștia au devenit recalcitranți, după ce nu au fost lăsați pe secție de paznicii unității spitalicești.

Pentru că nu putut fi potoliți, paznicii au solicitat sprijinul oamenilor legii.  La fața locului au ajuns echipaje de jandarmi și polițiști

Am fost sesizați prin apel  112 cu privire la faptul că în curtea spitalului mai multe persoane provoacă scandal. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea aplanarea conflictului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, la fața locului au fost identificate trei persoane care au provocat scandal, acestea fiind sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei fiecare.

La rândul lor, jandarmii au sancționat șase persoane cu amenzi în valoare totală de 4.600 lei, individualizat, pentru injurii, scandal și pentru lipsa măștii de protecție, Doi dintre scandalagii au primit amendă și pentru că fumau în curtea spitalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *