Patru instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce se caută!

Patru instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria comunei Ungureni, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent IA, în cadrul Biroului buget-finanțe- contabilitate. Vezi aici condițiile!

Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu“ Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor; bibliotecar debutant; contabil șef, grad II. Vezi aici condițiile!

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale, vacante, de referent debutant – I A, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor Botoșani. Vezi aici condițiile!

Grădinița cu Program Prelungit „Șotron”, cu sediul în Botoșani, str. Octav Băncilă nr. 11, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat bucătărie. Vezi aici condițiile!

FOTO Societăți de reciclare a deșeurilor amendate de Garda de Mediu Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *