Societatea Eltrans a rămas fără conducere: Primarul municipiului Botoșani: Prefectul dă foc la societate doar ca să-și salveze colegii de partid

Societatea Eltrans funcționează fără conducere, de săptămâna aceasta. Mandatul directorului Victor Ivănescu a expirat pe 29 octombrie, acesta trecând pe un alt post în cadrul societății, iar Consiliu de Administrație nu există. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că situația ar putea fi rezolvată, dacă prefectul județului Botoșani, Dan nechifor, ar renunța la acțiunea în instanță, astfel încât să fie numită o conducere interimară.

”Demersul acesta este tendențios, doar ca să-și salveze colegii de partid cu orice preț, iar pentru acest lucru dă foc la societatea Eltrans, care riscă dizolvarea”, a precizat primarul Cosmin Andrei, care a adăugat că fostul director, liberalul Victor Ivănescu ”se agață cu orice preț de scaunul de la Eltrans”,.

De ce nu ne lasă să numim o conducerea interimară determinându-l (nr. VIctor Ivănescu) pe domnul prefect să renunțe la acțiune, explicându-i toate detaliile și care sunt riscurile. Dacă nu era această acțiune în instanță, numeam o conducere provizorie prin Consiliu Local care putea duce societatea mai departe să funcționeze până când se hotăra dacă a fost bună sau nu decizia luată de Consiliul de Administrație” a mai spus Cosmin Andrei.

La rândul său, Victor Ivănescu a declarat că el nu a avut nicio discuție cu prefectul Dan Nechifor pe această temă și că el nu poate să vină cu o soluție în cazul societății.

Mandatul a expirat vineri, iar societatea nu e condusă de nimeni. Nu sunt jurist să spun care e soluția.. Eu nu am vorbit cu prefectul despre nimic și nu este atributul meu. Eu sunt un simplu angajat. Am trecut pe un alt post din societate. Oamenii vin la muncă, dar nu are cine să semneze documentele”, a spus Ivănescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *